nyheter

2017

2017-06-09 : Rebecka till WARNER MUSIC SWEDEN!  Press release från Warner Music Sweden idag:
Warner Music Sweden Från Idol 2016 till singeldebut för Rebecka Karlsson Warner Music Sweden - 2017-06-09 Rebecka Karlsson Rebecka Karlsson, 16, imponerade stort på Idoljuryn och TV-tittarna i höstas och fick sitt genombrott när hon slutade tvåa i Idol 2016. Sedan dess har Rebecka spenderat mycket tid i studion och jobbat på egna låtar. Hennes medverkan i Idol resulterade i ett skivkontrakt med Warner Music och idag debuterar hon med singeln ”Don’t Stop”. Låten är skriven och producerad av Henric Pierroff och Sandra Nordström. - Jag har äntligen hittat vad jag vill göra musikaliskt och jag är jättenöjd med soundet på nya singeln, säger Rebecka. Just nu varvar Rebecka studiotid där hon jobbar med kommande singlar med spelningar runt om i Sverige. På lördag den 10 juni premiärspelar hon ”Don’t Stop” i TV4 Nyhetsmorgon.
 

2017-06-09 : NY MUSIK med Rebecka ute NU....CAN'T STOP !  Vad vore juni utan en fantastisk sommar hit som sätter sig på huvudet och skapar rätt feeling. Rebecka Karlsson släpper nu sin första låt efter IDOL resan och det med besked. Lyssna in den nu på SPOTIFY eller Apple music så du också kommer i rätt stämning.

2017-05-29 : Turnépremiären på SKANSEN avklarad
Rebecka och Charlie hade en extremt solig start på sin turné på Skansen i helgen. Dessutom kom Rebecka över sin spindel fobi med hjälp av Skansen akvariet
Se bilder här

2017-05-03 : YOUTUBE kanalen
Youtube kanalen har varit igång i ca en månad nu och fylls på efterhand med video bloggar och annat kul material.
Till youtube kanalen

2017-04-18 : VIDEO BLOGG
Äntligen är första videobloggen klar och finns ute att njuta av HÄR

2016